I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

ALKU AINA HANKALAA

Miten blogi kuuluisi aloittaa? En tiedä. Aloitin varmaan kymmeniä postauksia. Kaikki tuntuivat jotenkin tylsiltä tai kliseisiltä.

Miksi päätin aloittaa blogini? Ehkä siksi että olen rakastanut kirjoittamista pienestä pitäen ja pidän myös terapeuttisena omien ajatusten kirjoittamista ylös. Hyvinvointiin ja terveyteen liittyvistä asioista olen ollut kiinnostunut pitkään, mutta viime aikoina olen ottanut näistä asioista selvää vieläkin intensiivisemmin. Tykkään myös jakaa tätä tietoutta muille, mutta luulen että facebook-ystäväni ovat jo hieman kyllästyneet siihen että tyrkytän heille kaikenlaisia hyvinvointi-vinkkejä ja ateria-kuvia :D Ehkä tämä voisi olla sopivampi kanava sellaiseen, vaikken täysin lupaakaan lopettavani ärsyttäviä facebook-päivityksiä ;)

Toivon että mahdolliset tulevat lukijani nauttivat blogini seuraamisesta yhtä paljon kuin minä tulen nauttimaan sen kirjoittamisesta! :)-Susanna

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Moikka Jenna! Kiitos paljon! :) Kuin myös, ihanaa että sinäkin aloit taas pitämään blogia <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3