I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

maanantai 9. maaliskuuta 2015

ASTETTA TERVEELLISEMPI PINAATTILETTU



Meillä oli jääkaapissa rasiallinen babypinaattia josta osa oli jo hieman nahistumassa. Päätin käyttää pinaatit pois ja loihdin pinaattilettuja tuoreesta pinaatista (yleensä käytän pakastepinaattia).

Taikina:

5 dl riisimaitoa
2 kananmunaa
3 dl spelttijauhoja
reilu kourallinen silpottua pinaattia
ruususuolaa
loraus oliiviöljyä

Tällä taikinamäärällä tulee noin 10 keskikokoista lettua. Pyrin välttämään lehmänmaitoa, joten käytin taikinaan riisimaitoa. Jauhoina käytin astetta terveellisempää spelttiä. Taikinaa kannattaa vatkata huolellisesti jokaisen letun välissä, sillä jauhot painuvat helposti pohjaan. Paistamiseen käytin luomuvoita, sillä saa reunoista kivan rapeat.





Paistoin vielä ohukaisten kaveriksi tonnikalaa ja maissia pannulla ja maustoin ne ruususuolalla, oreganolla ja mustapippurilla. Oi että miten hyvää! :)


-Susanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3