I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

lauantai 7. maaliskuuta 2015

EDULLINEN TEEVINKKI

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13732395/?claim=rhczs2p8pb8">Follow my blog with Bloglovin</a>


Lauantai-illan kunniaksi tulee pieni teevinkki. Ostin pari viikkoa sitten Lidl:istä testiin Lord Nelson merkkistä vihreää teetä sitruunan makuisena ja jäin heti koukkuun. Heti edellisen paketin loputtua kipaisin hakemaan kaksi lisää, sitruunan lisäksi valitsin myös vaniljan makuista. Nämä ovat mielestäni todella hyvänmakuisia, sitruuna on kivan raikasta  "perusteetä" ja vanilja hieman makeampaa. Eikä hintakaan ole paha, muistaakseni nämä maksoivat noin 1,30€ paketti (en nyt ole ihan satavarma hinnasta, mutta mielestäni olivat kuitenkin alle 1,50€). Paketissa on 25 pussia joten yhden kupposen hinnaksi tulee reilut 5 senttiä. Itse juon teetä niin paljon että myös hinnalla on minulle merkitystä. Yleensä suosin irtoteetä, mutta on kiva että kaapissa on myös "helpompia" pussivaihtoehtoja.
Tälläkin hetkellä istun kotona villasukat jalassa, juon teetä ja mutustelen raakasuklaata. Kohta tämä rauhallinen koti-ilta vaihtuukin vauhdikkaaseen työ-yöhön. Rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille!

-Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3