I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

tiistai 10. maaliskuuta 2015

LUONNOLLISET KASVOT


Siirryin luonnonkosmetiikkaan noin puolitoista vuotta sitten ja löysin yllättävän nopeasti omalle iholleni toimivat ihonhoitotuotteet. Ajattelin nyt esitellä teille, mitkä ovat omat lempparini kasvojen ihonhoitoon..


Silmämeikinpoistoon käytän kookosöljyä. Toimii jopa vedenkestävään ripsiväriin! En vaihtaisi enää pois, on paras ja hellävaraisin silmämeikinpoistoaine jota olen ikinä kokeillut.

Puhdistukseen käytän Mádaran Cleansing Milk -puhdistusmaitoa tai kookosöljyä. Yleensä puhdistuksen yhteydessä käytän myös Dr. Hauschka:n kasvosientä. Mádaran puhdistusmaito on miellyttävän tuoksuista ja ihanan kermaista rakenteeltaan. Se sisältää mm. lehmuksen kukkia ja kauraa.


Puhdistuksen jälkeen seuraa tietenkin kasvovesi, joka sekin on Mádaralta. Balancing Toner tasapainottaa ja virkistää ihoa, sisältäen mm. vadelmaa.

Kosteutukseen minulta löytyy huippusuosituksikin muodostunut Mádaran Pihlaja Daily Defence -voide, sekä sävyttävä Moon Flower -voide. Pihlaja-voidetta ei ole turhaan hehkutettu, se nimittäin on oikeasti ihan.. no.. yksinkertaisesti paras! Siinä yhdistyy miellyttävä koostumus, taivaallinen tuoksu, hyvä levittyvyys ja täydellinen kosteutus. Sävyttävää voidetta käytän yleensä niinä päivinä kun en jaksa meikata ihoani. Etenkin kesäisin tämä on kovemmassa käytössä sillä silloin harvoin käytän meikkivoidetta. Joskus yövoiteena käytän kookosöljyä, joka toimittaa myös joka ilta silmänympärysvoiteen virkaa. On ihanaa, että yhdellä purnukalla on monta käyttötarkoitusta, säästää tilaa kylpyhuoneen hyllyillä kummasti.


Kuorintaan käytän aina omatekemiä kuorintavoiteita, joista tulossa postausta myöhemmin. Naamiona käytän Providan tasapainoittavaa myrttinaamiota, joka sisältää mm. kasviöljyjä, aloeta, ruusu-uutetta ja rautamyrttiä. Tykkään tästä naamiosta, sillä se ei kuivu iholle niinkuin esim. savinaamiot jotka alkavat usein kiristämään ja tuntumaan epämiellyttäviltä.


Käytättekö te luonnonkosmetiikkaa ja onko teillä jotain lempituotteita, kenties samoja kuin minulla? :)

- Susanna

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä! Kookosöljystä on moneksi! Ja vielä kun se on antibakteeristakin. :) Mulla on ollut käytössä myös Madaran tuotteita ja tykkään kovasti. Oma tekemä kuorintavoide kiinnostaa! Oma iho kaipaa ehdottomasti kirkastusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookosöljy on ihan huippua, meillä on aina yksi purkki keittiössä ja toinen kylpyhuoneessa! Täytyykin kirjoitella pikaisesti omatekoisesta kuorintavoiteesta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3