I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

tiistai 29. joulukuuta 2015

GREEN MORNING JUICE
Tykkään aloittaa aamuni tuorepuristetulla mehulla. Viime viikkoina olen tehnyt joka aamu lähes samanlaista mehua, johon olen täysin rakastunut. Aamun mehuni pitää olla sopivan kirpeä, sellainen että se herättää kehon ja mielen tehokkaasti. Lisäksi tietenkin on tärkeää, että siinä on tärkeitä ravinteita.

Tässä tämän hetken kaksi lempimehuani:

appelsiini, sitruuna, kourallinen korianteria, kolme sellerinvartta, muutama lehtikaalin lehti

vihreä omena, sitruuna, kourallinen korianteria, kaksi sellerinvartta, muutama lehtikaalin lehti

Lehtikaalista saa mm. paljon rautaa, C-vitamiinia ja kalsiumia sekä tietenkin keholle todella hyvää tekevää lehtivihreää eli klorofylliä. Selleri sisältää paljon vitamiineja (mm. A ja C), kalsiumia, rautaa, kaliumia ja magnesiumia. Selleri myös mm. tasapainottaa elimistön happo-emästasapainoa. Korianterin on havaittu poistavan raskasmetalleja elimistöstä. Sekä appelsiinissa, sitruunassa että omenassa on C-vitamiinia. Omena ja sitruuna tekevät hyvää myös sydämelle. Mehun kautta ravintoaineet imeytyvät kehoon tehokkaasti ja tästä mehusta saakin helposti ja nopeasti tarvitsemaansa energiaa aamuisin.// My favorite juice in the morning:


Orange, Lemon, Coriander, Celery, Kale
or
Green apple, Lemon, Coriander, Celery, Kale

- Susanna

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin hyvältä! Odotan aikaa kun voin taas syödä sitrushedelmiä, nyt sekin on "korventaa" listalla. Nyyh. Kivoja vuoden vikoja päiviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, no loppupeleissä aika menee nopeasti ja kohta jo pisteletkin sitruksia suuhun "menetetyn ajankin" edestä ;) Ihanaa loppuvuotta sinnekin <3 Uskomatonta että vuosi vaihtuu ihan kohta, ihan älyttömän nopeasti on mennyt tämä vuosi!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3