I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

lauantai 19. joulukuuta 2015

INSPIRING CALENDAR


Vuoden vaihde sisältää itselleni aina uuden kalenterin metsästystä tulevalle vuodelle. En tykkää lainkaan käyttää sähköisiä kalentereita ja hankin itselleni aina paperisen version. Ennen kalenterini ovat olleet jokseenkin aika tylsiä ja tavallisia, mutta tänä vuonna löysin todella kauniin ja inspiroivan kalenterin.

Kyseessä on Bazarin kustantama, huippusuositun kirjailijan Paulo Coelhon kalenteri, joka vuonna 2016 on nimeltään Uskallus. Tämä vuosikalenteri julkaistaan jo kymmenettä kertaa, mutta jotenkin se on mennyt minulta aina ohi (?). Onneksi löysin sen tänä vuonna.

Kalenteri sisältää kaikki vuoden tärkeimmät pyhä-, merkki- ja liputuspäivät. Kannet ja jokaisen kuukauden aloitussivu ovat täynnä väriä ja ihania kuvioita. Upeat kuvat ovat kolumbialaisen taiteilijan Catalina Estradan käsialaa. Jokaisella kalenterin aukeamalla on lainauksia Paulo Coelhon kirjojen sivuilta. Tämä on todella kiva bonus ainakin itselleni, koska tykkään kaikenlaisista voima- ja mietelauseista. Lopussa on muutama sivu omille muistiinpanoille tai vaikka ystävien yhteystiedoille.
Rakastan sitä hetkeä, kun saan uuden kalenterin käteeni ja pääsen tekemään jo ensimmäiset merkinnät. Se hetki merkitsee aina jonkin uuden alkua. Tästä hetkestä inspiroituneena hankin myös uudet, värikkäät kynät kalenterin täyttöä varten. Yleensä olen täyttänyt kalenteria perinteisellä lyijykynällä tai mustekynällä, mutta nyt kun kalenterikin on näin värikäs, pirteämmät tekstit sopivat siihen paremmin. Sitäpaitsi, työvuorokin näyttää houkuttelevammalta pinkillä kirjoitettuna ;) Nyt kalenterissa koreileekin jo läheisten syntymäpäivät sekä tammikuun ensimmäiset työvuorot.

Pssstt.. Tämä on myös loistava viime hetken joululahjavinkki kalentereita käyttäville ystäville ja perheenjäsenille ;)// Approaching new year means always that I'm hunting for a new calendar for the coming year. I don't like to use electronic calendars at all, so I always buy a paper-version. Before my calendars have been pretty boring and ordinary, but this year I found really beautiful and inspiring calendar for myself. 

It is Paulo Coelho's calendar, published by Bazar. This calendar is published for the tenth time, but somehow I have missed it every year (?). Fortunately I found it this year!

The calendar contains all the most important public holidays. Covers and the every new month's pages are full of colors and wonderful patterns. The stunning pictures are made by a Colombian artist Catalina Estrada. Each pages has quotes from Paulo Coelho's books. This is a really nice bonus, at least for myself, because I love all kinds of quotes and aphorisms. At the end of the calendar is a few blank pages for notes or friend's addresses, for example. 

I love the moment when I get a new calendar in my hands and get to write the first entries. That moment always means the start of something new. Inspired by that moment, I bought the new colorful pens also. Besides, if you write your shifts down with a pink pen, it looks so much more fun ;) 

This is also a great last minute Christmas present idea for someone who use paper-calendars ;) 
- Susanna

4 kommenttia:

 1. Mulla oli tänä vuonna aivan hirveä operaatio lähteä ostamaan kalenteri, katselin verkosta erilaisia ja mikään ei meinannut miellyttää silmää. Lopulta kriteerit olivat, päivissä pitää olla tarpeeksi tilaa kirjaukseen, ei kellonaikoija, ekologista materiaalia, viikko aukeamalla tai kahdella, tarpeeksi muistiinpano tilaa lopussa, visuaalisesti kivan näköinen, ei liian iso mutta ei taskukokoinenkaan. Mietin tuota Uskallus kalenteria, mutta sitä meidän kirjakaupasta ei löytynyt. Selailin myyjän kanssa pitkän aikaa etsien sopivaa kriteereilleni ja lopulta löysin Solidaarisuuskalenterin ja päädyin siihen. Oli ihanaa päästä merkkailemaan siihen tulevat työvuorot ja kaikki info mitä ensivuodelle tiedän :) Tuo sinun kalenterisi on kyllä kaunis! Tuo olisi voinut olla aika täydellinen, ihanan värikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Solidaarisuuskalenteri on varmasti myös kiva, en muista livenä nähneeni mutta joitain kuvia olen bongannut :)

   Tämä Uskallus -kalenteri on kyllä itselleni juuri passeli, siitä löytyy kaikki tarpeellinen, ei mitään ylimääräistä ja lisäksi se on visuaalisesti omaa silmääni täydellisesti miellyttävä! Tämän vuoden kalenterissa minulla on juurikin nuo kellonajat ja ne osoittautuivat todella ärsyttäviksi, sillä esimerkiksi työvuoroni alkavat aina vasta sen jälkeen kun kalenterin kellonajat jo loppuvat :D

   Poista
 2. Olipa hyvä, kun muistutit, minulla on nimittäin kalenteri vielä ostamatta! On lähestulkoon oma perinteeni jättää se näin viime tippaan. :D
  Blogissani on muuten sinulle haaste, käyhän kurkkaamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen, minä olin itseasiassa tänä vuonna ihmeellisen ajoissa kalenterin suhteen :D Joskus minut löytää vielä tammikuussa hortoilemasta kirjakaupoista ja kiroilemassa kun kaikki hyvät kalenterit ovat jo loppu :D

   Kävinkin aiemmin päivällä kurkkaamassa haasteen, kiitos paljon, ihanan symppis haaste <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3