I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

torstai 10. joulukuuta 2015

TÄYDELLINEN KARKIN KORVIKE
Kesällä yksi lempiherkuistani on tuoreet herneet. Talvisin valitettavasti näitä kotimaisia herkkuja ei ole saatavilla, mutta onneksi niille löytyy korvike, nimittäin sokeriherneet. Popsin näitä makeita palkoja usein kun tekisi mieli jotain makeaa. Olen "napostelija"-tyyppiä (siis sellaista että olisi kiva koko ajan pistellä jotain poskeen :D) ja nämä ovat oiva ja helppo tapa napostella hieman terveellisemmin. Monikäyttöisyys on myös plussaa. Sokeriherneen palot sopivat niin pelkästään naposteltaviksi leffaherkuiksi kuin esimerkiksi wokkiinkin.

// In summer, one of my favorite treats are fresh peas. Unfortunately, in winter these domestic treats are not available. Fortunately, you can replace the domestic fresh peas with a foreign sugar peas! I eat these sweet pods often when I want something sweet. I'm a snack-type-person, and these are great and easy way to snack a little more healthily. These can also been used for example in the wok. 

- Susanna

7 kommenttia:

 1. Täältä löytyy myös yksi napostelija, voisi kokeilla noita kun tulee kaupassa vastaan :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen myös skipannut kaikki makeiset :) Porkkana ja dippi toimii myös tosi hyvin!

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään salaatissa käyttää näitä, mutta on todella vaikeaa löytää kotimaisia. Sitten kun keität ulkomaiset, lötsähtävät ikävästi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se huono puoli näissä onkin, että ne tuodaan todella kaukaa (nämä olivat muistaakseni Keniasta), joka on tietenkin epäekologista :( Itse en ole näitä keitellyt, vaan rouskutan ihan tuoreeltaan :)

   Poista
  2. Niin, raskaana oleva ei voi. Ja sitten niistä tulee lötsöjä keittäessä. :P

   Poista

Kiitos kommentistasi <3