I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

perjantai 18. joulukuuta 2015

WINTER SKIN CARE WITH ALMOND OIL

Tänä syksynä ja talvena (vai vaiko tätä talveksi sanoa kun sää on sama kuin juhannuksena) ehdoton suosikkini ihonhoidossa on ollut MANTELIÖLJY. 

Tuoksuton manteliöljy on aivan loistava tuote kaikille ihotyypeille. Se kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja normalisoi rasvoittuvan ihon rasvatasapainoa. Olenkin lukenut että monet ovat saaneet apua akneen juurikin manteliöljystä. Sen koostumus on kevyt, ravitseva ja hyvin imeytyvä. Tämä loistoöljy suojaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti, sisältäen runsaasti mm. A- ja E-vitamiineja. Manteliöljy myös edistää verenkiertoa. Sitä onkin käytetty jo vuosisatoja ihonhoitotuotteissa, hierontaöljyissä, salvoissa, kasvonaamioissa, hiustenhoitotuotteissa sekä vauvanhoitotuotteissa. Sellaisenaan manteliöljy sopii kasvojen ihonhoidon lisäksi myös esimerkiksi meikinpoistoon, hierontaan, kynsinauhoille ja kuiville hiusten latvoille. Ostin alunperin manteliöljyä kun luin sen tehoavan tummiin silmänalusiin. Olen kuitenkin ollut vähän laiska käyttämään sitä säännöllisesti silmänympäryksiin, joten en osaa sanoa vielä sen tehosta tähän tarkoitukseen paljoakaan. Olenkin käyttänyt sitä enimmäkseen silloin tällöin kasvoille (yöksi) sekä vartalolle kosteusvoiteen sijasta. Se tekeekin ihosta aivan uskomattoman pehmeän ja sileän <3

Tämä Ekovistan kätevässä pumppupullossa oleva manteliöljy näyttääkin olevan tällä hetkellä tarjouksessa Hyvinvoinnin Tavaratalossa (löydät sen täältä), joten nyt olisi oiva tilaisuus kokeilla öljyä hieman edullisemmin, jos kiinnostus heräsi. Vai onko kyseinen öljy sinulle jo tuttua tavaraa? Mihin sitä käytät ja mitä tuloksia olet saanut sillä aikaan?

//This fall and winter (or can I say winter when the weather is the same as in the midsummer :D) my favorite skin care product has been definitely almond oil. 

Scentless almond oil is an absolutely fantastic product for all skin types. It effectively moisturize dry skin and normalizes oily skin lipid balance. I have read that almond oil has helped many people with acne. It's constitution is light, nutritious and well-absorbed. This super oil protects and nourishes the skin effectively. It contains example A- and E-vitamins. It has been used for centuries in skin care products, massage oils, face mask, hair products and baby products. I bought almond oil when I read that it's effective against dark circles under eyes. However I've been a bit lazy to use it on under eyes regularly, so I can't say a lot about that. I have used it mostly on my face (for the night) and the whole body. It makes the skin unbelievably soft and smooth <3  


- Susanna

2 kommenttia:

  1. Multa löytyy Weledan manteliöljy ja kasvoilla se on aivan ihana! Se onkin ainoa mikä käy kasvojen iholle, ilman että kuivuu tai rasvoittuu liikaa. Ainoa mikä weledan tuotteessa on huonoa niin se säännöstely, tulee aina joko liian vähän tai aivan liikaa.. Eli tietää ensi kerralla ostaa tuollaisella pumppupullolla varustetun, se olisikin täydellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on muutama öljypurnukka, joiden kanssa säännöstely on hankalaa ja se on sitten todella rasittavaa! :D Siksi suosin pumppu- tai spraypulloja mieluummin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3