I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

maanantai 18. tammikuuta 2016

KAUNEUSHAASTE
Törmäsin Kuiskauksia -blogissa tähän Kauneushaasteeseen ja koska haasteen aihepiiri (suurin osa kysymyksistä) oli hyvin blogiini sopiva, päätin itsekin vastailla näihin kysymyksiin. Tämä tulikin oikein hyvään vaiheeseen, sillä parin päivän ajan minulla on lyönyt pää aivan tyhjää kun olen yrittänyt kirjoitella postauksia. Aiheiden keksiminen ei ole ongelma, mutta jotenkin kirjoittaminen on takkuillut todella pahasti. Näihin valmiisiin kysymyksiin on huomattavasti helpompi vastata, joten mennään nyt näillä ;)

1. Ovatko hiuksesi luonnostaan kiharat vai suorat?
Hieman luonnonkiharat. 

2. Mikä on luonnollinen hiustenvärisi?
Keskiruskea, sellainen perus "maantienharmaa". 

3. Värjäätkö hiuksiasi itse vai käytkö kampaajalla?
Nykyään yritän vältellä värjäystä ja olenkin värjännyt hiukseni mahdollisimman lähelle omaa hiustenväriäni, jotta voisin kasvattaa oman värini takaisin. Yleensä olen värjännyt itse (usein siskoni avustuksella). 

4. Kuinka usein peset hiuksesi?
Keskimäärin kaksi kertaa viikossa. En ole oikeastaan koskaan pessyt tämän useammin, eikä hiukseni kaipaa tiheämpää pesuväliä. Ihmiset pesevät hiuksiaan yleensä aivan liian usein ja uskon, että monille riittäisi harvemmat pesukerrat jos he vain totuttaisivat hiuspohjansa tähän. Näin neuvottiin myös aikoinaan kampaajan opinnoissani. 

5. Pukeudutko samaan tyyliin joka päivä vai vaihteleeko tyylisi usein?
Aika paljon pukeudun samantyylisesti, mutta tykkään myös vaihtelusta enkä koe, että minulla olisi niin vahvaa jotain tiettyä tyyliä, etten voisi poiketa tästä "normaalityylistäni". 6. Teetkö itse mani/pedikyyrisi vai käytkö laittamassa ne ammattilaisella?
Itse teen. Olen joskus tehnyt myös rakennekynsiä ja tein nekin aina itse itselleni. 

7. Kuinka usein vaihdat kynsilakkaasi?
Keskimäärin kerran tai kaksi viikossa. 

8. Lakkaatko varpaankyntesi myös talvisin, vai ainoastaan kesällä?
Varpaankynsissäni on AINA lakkaa ja näin on ollut niin kauan kuin muistan. En pidä jalkojani kovin kauniina, joten haluan että edes kynteni on kauniin väriset. 

9. Kuinka kauan sinulla menee aikaa tehdä meikkisi valmiiksi?
Perusmeikkiin menee 5-10 minuuttia. Joskus on kivempi laittautua pidemmän kaavan mukaan. 

10. Kumman teet meikissä ensin, silmät vai pohjan?
Pohjan. 11. Keräiletkö meikkejä, vai ostatko niitä vain silloin, kun oikeasti tarvitset?
En erityisemmin keräile meikkejä, ostan itse aina vain kun tarvitsen. Blogin kautta olen saanut jonkinverran meikkejä ja osa niistä on sellaisia, joita ei varmaankaan olisi tullut itse ostettua. Kaikki ovat kuitenkin tulleet käyttöön :) 

12. Kuinka usein käytät tekoripsiä?
Nykyään en koskaan. Joskus käytin silloin tällöin tekoripsiä ja muutamia kertoja olen ottanut ripsienpidennykset. Enää en niitäkään ottaisi. 

13. Teetkö päivittäin ihan "täyden" meikin?
En todellakaan. Vähintään puolet viikosta kuljen kokonaan ilman meikkiä! 

14. Meikkaatko silloin, kun olet yksin kotona tai perheen kanssa?
En nää tarvetta tähän. 

15. Poistutko kotoasi ilman meikkiä?
Kyllä. 

16. Kuinka monta selektiivisen kosmetiikan tuotetta omistat?
En taida omistaa enää yhtäkään..?

17. Kuinka usein peset meikkisiveltimesi?
Aivan liian harvoin! 

18. Suunnitteletko päivän asusi edellisenä iltana, vai teetkö päätöksen samalla kun pukeudut?
En suunnittele, tykkään pukeutua fiiliksen mukaan enkä voi edellisenä iltana tietää millä fiiliksellä olen aamulla. Joskus jos olen lähdössä aikaisin aamulla jonnekin, jonne haluan enemmän miettiä pukeutumistani (kuten vaikka messuille), saatan miettiä edellisenä iltana vaatteet valmiiksi. Nämäkin voivat kuitenkin aamulla vielä muuttua, juurikin fiiliksen mukaan. 

19. Kuinka usein vaihdat käsilaukkuasi?
Tällä hetkellä minulla on ainoastaan yksi laukku, jota käytän arkena. 

20. Mihin aikaan käyt illalla nukkumaan ja heräät aamuisin?
Arkipäivisin pyrin siihen, että olisin suunnilleen samassa rytmissä kuin mieheni, eli herätys 06-07 ja nukkumaan noin 23. Joskus tähän on kuitenkin todella vaikea päästä viikonlopun jälkeen, sillä silloin rytmi on taas aivan päinvastainen omien töideni takia. Työskentelen siis öisin ja pääsen nukkumaan noin kello 05:30 aamulla ja herään vastaavasi noin kello 13 päivällä. 
21. Kuinka usein ja milloin urheilet?
Pyrin venyttelemään joka päivä ja tähän käytän aikaa yleensä noin puoli tuntia. Pyrin myös joogaamaan joka aamu ennen aamiaista, edes 15 minuuttia. Pidempiä joogasessioita teen yleensä iltapäivisin. Kerran viikossa pyrin myös tekemään lihaskuntoharjoituksia. Kävelylenkkejä tulee tietenkin tehtyä koiran kanssa pitkin päivää.

22. Oletko vasen- vai oikeakätinen?
Oikea. 

23. Kuinka pitkä olet?
160.

24. Puhutko vieraita kieliä?
Englantia. Ruotsia ja espanjaa jonkun verran. 

25. Kuinka monta lemmikkiä sinulla on?
Yksi koira. Lemmikkikilpikonnani menehtyi pari vuotta sitten. Kummatkin ovat tulleet minulle kodeista, joissa niistä ei pystytty enää huolehtimaan. Aion jatkossakin ehdottomasti ottaa kaikki tulevat lemmikkini kodinvaihtajina/rescue-toiminnan kautta <3 
26. Kuinka usein käyt Bloggerissa?
Yleensä päivittäin, mutta usein sunnuntaisin en avaa konettani lainkaan (tuntuu terveeltä pitää viikossa yksi vapaapäivä internetistä). 

27. Luetko blogeihin jätettyjä kommentteja?
Aina ei tähän ole aikaa (toisin sanoen käytän aikani mieluummin johonkin muuhun), mutta silloin kun aihe on minulle todella mieluisa tai mielipiteitä herättävä, luen kyllä. Itselleni jätetyt kommentit tietenkin luonnollisesti luen aina ja pyrin aina myös vastaamaan niihin. 

28. Pidätkö listaa kokeilemisen arvoisista tuotteista, kun luet muiden blogeja?
Ehdottomasti, kirjoitan kaiken mielenkiintoisen ylös! 

29. Miten päädyit blogisi nimeen?
Mietin blogin aloittamista pitkään ja nimeä myös. Pyörittelin erilaisia vaihtoehtoja mielessä kauan. Tämä nimi joka lopulta valikoitui, tuli vain yhtäkkiä mieleeni ja tiesin heti, että se on "se oikea". Se kuvastaa hyvin omaa elämänasennettani ja liittyy myös läheisesti joogaan. 

30. Mitä kameraa käytät valokuvaamiseen?
Canon EOS 300D. Haaveissa olisi vähän nykyaikaisempi vekotin ;)
31. Kuinka usein siivoat kotonasi?
Muutaman kerran viikossa isompi siivous ja päivittäin pikkujuttuja. 

32. Mikä on lempivärisi?
Tällä hetkellä varmaan turkoosin ja vihreän eri sävyt. 

33. Mikä on lempi kauneus-/muotilehtesi?
En oikeastaan lue vasinaisesti mitään muotilehtiä, useimmiten ostan Fit:in tai Yoga Journalin. 

34. Kiroiletko?
Valitettavasti liian usein. Tämä on tapa josta haluaisin eroon, sillä se on minusta vastenmielisen kuuloista! 

35. Mitä aiot tehdä lopun päivän ajan?
Kauheasti ei tätä päivää ole enää jäljellä, mutta ainakin suihkussa käyn ja muutamaan sähköpostiin pitää vastata sekä keittiö siivota huomista aamua varten ;) 


- Susanna


8 kommenttia:

 1. Kivoja kysymyksiä ja vastauksia! Upeaa että hiuksetkin pysyvät hyvinä noin harvalla pesulla, omani liimautuu täysin päätä vasten varsinkin nyt pipokaudella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja :) Uskon, että tähän hiusasiaan vaikuttaa vahvasti se, etten tosiaan ole koskaan totuttanutkaan hiuksiani tiheämpään pesutahtiin! :)

   Poista
 2. Ai että! Kumpa itsekin tulisi lakkailtua varpaankynnet myös talvisin ja ihan kadenhdin sinua kun pystyt lähtemään kotoa ilman meikkiä! Oma ihoni on sen verran huonossa kunnossa, että pakko aina peitellä näppyjä ihan yleisen hyvinvoinnin vuoksi, mutta parempi iho on siis tavoitteena. :)
  Tää oli kiva haaste lukea! Halaus Susannalle. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itsekään tyytyväinen ihooni, mutta olen kyllä päässyt jo huomattavasti "eteenpäin" ihoni kanssa ja tuntuu että vegaaninen ruokavalio on edesauttanut ihoni kuntoa melko paljon! Mutta kyllä minäkin pahimmat näpyt peittelen jos niitä on :)

   Iso halaus takaisin <3

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! Nuo lakatut varpaankynnet olisi ihana pitää mutta ei tule niitäkään lakattua kun työn puolesta sormien kynsiin ei saa mitään laittaa :/

  http://elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tätä oli kiva lukea. :) Mukava myös huomata yhtäläisyyksiä, kuten kampaajaopinnot ja kynsiharrastus. :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle tästä haasteesta ja ihanaa loppuviikkoa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3