I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

perjantai 8. tammikuuta 2016

KÄYTTÄMÄNI VITAMIINI- JA RAVINNELISÄT / OSA IIEilen kirjoitin ensimmäisen osan käyttämistäni vitamiini- ja ravinelisistä ja tässä tulee siis jatko-osa. Tässä osassa on esillä enimmäkseen eniten käyttämiäni superfoodeja. Olen vuosien varrella kokeillut monenlaisia superfoodeja, mutta luonnollisesti vain osa on jäänyt säännöllisempään käyttöön.

Päivittäin käytän..

..Omega-lisää
Omega -rasvat edistävät terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia monella tavalla. Terranovan laadukas Omega 3-6-7-9 -öljy on aivan huipputuote! Se sisältää omega 3, 6 ja 9 -rasvahappoja ihanteellisessa 2:1:1 -suhteessa. Se sisältää mm. pellavansiemenöljyä, hampunsiemenöljyä ja oliiviöljyä. Teelusikallinen tätä öljyä aamiaisen yhteydessä laittaa aivot tehokkaasti käyntiin heti aamusta ja tukee hyödyllisten rasvahappojen saantia!..optiMSM:ää
MSM on orgaanista rikkiä, joka on ihmiskehossa luonnostaan esiintyvä yhdiste. Rikki on tärkeä osa kollageenin muodostumisessa, joten sitä tarvitaan vahvojen hiusten, kynsien ja nivelten rakennusaineena. Se vaikuttaa vahvasti myös ihon hyvinvointiin. Olen huomannut, että käytön aloitettuani hiukseni ovat kasvaneet todella paljon nopeammin ja vahvempina. Samoin on käynyt kynsille, joita saa olla koko ajan leikkaamassa koska haluan pitää ne lyhyinä. MSM auttaa myös kehoamme energian tuotannossa. Urheilijalle MSM takaa nopeampaa palautumista, liikkuvampia ja elastisempia lihaksia ja kokonaisuudessaan toimivampaa kehoa. MSM:ää suositellaankin erityisesti liikkuvuutta vaativien urheilulajien harrastajille (esim. jooga ja kamppailulajit). Itse otan MSM-jauhetta aina aamupäivästä sekoittaen ruokalusikallisen pullolliseen vettä. Samaan aikaan otan aina C-vitamiinin, sillä se parantaa MSM-jauheen imeytymistä.Muita käyttämiäni ravinnelisiä.. 

..maca
Maca auttaa kehoa ja mieltä stressaavissa oloissa. Se myös tasapainottaa hormonitoimintaa, joten pidin sen käyttöä erityisen tärkeänä silloin kun lopetin e-pillerien käytön. Käytän macaa yleensä kolme viikkoa kerrallaan, jonka jälkeen pidän vähintään viikon tauon, joskus pidemmänkin. Maca kannattaa ottaa aamulla, sillä se antaa runsaasti energiaa keholle. Sekoitan macan yleensä mehuun, joskus sekoitan sen smoothieen. Raakasuklaan valmistuksessa käytän myös usein macaa. Puhdistamon maca on erittäin laadukasta, sillä se sisältää kolmea eri maca-laatua, yleisimmän keltaisen lisäksi myös punaista ja mustaa. Se on myös hyvin vatsaystävällistä, sillä siitä on tehty helposti sulavaa esipilkkomalla raa'at tärkkelykset...viherjauhe
Vihreistä kasveista saatavat ravintoaineet, kuten lehtivihreä eli klorofylli ovat todella tarpeellisia kehomme hyvinvoinnille. Viherjauhe on helppo tapa nauttia näitä arvokkaita ravinteita. Olen jo pitkään suosinut Puhdistamon viherjauhetta. Se sisältää mm. spirulinaa, chlorellaa, vehnänorasta, ohranorasta, lehtikaalta ja sinimailasta. Spirulina auttaa solujamme suojautumaan haitalliselta UV-säteilyltä, suojaa maksaa rasitukselta, auttaa kehon puhdistusprosesseja ja tekee erityisen hyvää iholle ja silmille. Chlorella auttaa soluja uusiutumaan nopeammin, tasapainottaa suolistoflooraamme ja sisältää enemmän lehtivihreää kuin mikään muu kasvi. Spirulina ja chlorella ovat myös todella proteiinirikkaita, sisältäen 65-71% proteiinia. Oraat sisältävät enemmän vitamiineja, mineraaleja sekä entsyymejä kuin mikään muu maassa kasvava kasvi. Lehtikaali sisältää runsaasti mm. beetakaroteenia, K-vitamiinia, luteiinia ja kalsiumia. Sinimailanen taas sisältää laajan kirjon vitamiineja ja hurjasti harvinaisempia mineraaleja. Viherjauheen voi sekoittaa esimerkiksi veteen, mehuun tai smoothieen. Itse sekoitan jauheen yleensä ihan vain veteen ja lisään vielä hieman merisuolaa...Terranova Living Wellbeing Super-Blend
Tämä Terranovan superjauhe on suunniteltu tehostamaan yleistä hyvinvointia, lisäämään energiatasoja ja parantamaan ihon terveyttä ja ulkonäköä. Se sisältää runsaasti ihoa ja kehon soluja suojaavia antioksidanttejaa, rasvahappoja ja proteiineja.

..Terranova Smooth Synergy
Nämä kapselit ovat suunniteltu tukemaan hermoston toimintoja. Vaikutus on samalla energisoiva, mutta rauhoittava ja hellävarainen.// Yesterday I wrote the first part of my vitamins and supplements, and now comes the second part. 

Daily I use..

..omega oil
Omega fats promote health and overall well-being in many ways. I use Terranova's Omega 3-6-7-9 oil daily. It contains omega 3, 6 and 9 fatty acids in ideal 2:1:1 ratio. It includes for example flaxseed oil, hemp seed oil and olive oil.

..opti MSM
MSM is an organic sulfur which is naturally in the human body. Sulfur is an important part of the formation of collagen. So you need it for the strong hair, nails and joints. It also affects strongly on skin. MSM also helps our bodies with energy production. 

Other supplements I use..

..maca
Maca helps the body and mind in stressful conditions. It also balances the hormone system. I use maca usually three weeks at a time, and after that I take a break (1 week or longer). Maca is worth taking in the morning, because it gives a lot of energy for the body. 

..green powder
Nutrients from green plants, like chlorophyll are really necessary for the well-being of our body. Green powder is an easy way to take these valuable nutrients. 

..Terranova Living Wellbeing Super-Blend
This Terranovas super powder is made for optimize the overall well-being, increase energy levels and improve skin health. 

..Terranova Smooth Synergy
These capsules are made to support the functions of the nervous system. The effect is energizing, but at the same time soothing and gentle. - Susanna

*Terranovan Omega-öljy saatu blogin kautta. 

3 kommenttia:

 1. Oi vitsit, mun tekis mieli tän ja edellisen postauksen inspiroimana alkaa itsekin syömään noita kaikkia! :D Itsehän ostin elämäni ensimmäisen purkin vitamiinilisää tänä syksynä, oon nyt sit kuukauden parin ajan ottanut päivittäin D-vitamiinia ja Multivitaa. Nuo Terranovan tuotteet kuulostaa kyllä tosi laadukkailta, samoin Puhdistamon! Tällä hetkellä mua lähinnä huolestuttaa mun hiusten kunto, joten eritoten sinkki ja tuo MSM-jauhe kiinnostavat. Tilaatko yleensä itse tuotteet verkkokaupasta, vai löytyykö näitä myös kivijalkakaupoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan MSM:ää, se on tehnyt ihmeitä ainakin mun hiuksille! :) Kaikkia näitä tuotteita löytyy netin lisäksi ihan myös kivijalkakaupoista! Terranovaa on saatavilla ainakin Ruohonjuuresta ja Luontaistuntijoilta. Puhdistamoahan löytyy jo ihan perus-Prismoista ja K-marketeistakin!

   Poista
  2. Kiitos, hyvä tietää! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3