I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

perjantai 8. tammikuuta 2016

TAPAHTUMAVINKKI / JOOGAFESTIVAL


Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään taas ihana Joogafestival -tapahtuma 27.-28.2. Tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden kokeilla eri joogamuotoja, meditaatiota, method putkistoa, pilatesta ja monia muita mielenkiintoisia lajeja pääkaupunkiseudun eturivin opettajien kanssa. Lisäksi tapahtuma sisältää mm. luentoja ja tietenkin monipuolisesti hyvinvoinnin näytteilleasettajia. Tutkiskellessani tunteja, luentoja ja tämän vuoden näytteilleasettajia, innostuin niin kovasti etten malta odottaa messuja, mukana on niin paljon kaikkea mielenkiintoista! Lisäksi mukana on myös rinnakkaistapahtuma Zen-Expo.

Liput ovat nyt ostettavissa ja ne saa early bird -hinnalla 6.2. saakka. Itse tilasin lauantaille lipun + sisäänpääsyn yhdelle tunnille, jolloin hinnaksi muodostui 12€, mikä ei ole mielestäni ollenkaan paha! Tunteja ei ole pakko varata ennakkoon, mutta jos löydät jo nyt sinua ehdottomasti kiinnostavan tunnin, suosittelisin varaamaan paikan ajoissa. Itse en I Love Me -messuilla päässyt kaikille haluamilleni tunneille, sillä suosituimpien tuntien paikat täyttyivät todella nopeasti. Tuntilista on kokonaisuudessaan nähtävissä Joogafestival Helsingin sivuilla.


*Kuva lainattu Joogafestival:in sivuilta. 


Kuinka moni on tulossa tai edes harkitsee tulevansa kyseisille messuille? :)

- Susanna

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Täytyy harkita, vaikka oonkin aika aloittelija joogan kanssa. Eipä se varmaan haittaa kun sit pääsee just kokeilemaan erilaisia joogamuotoja ja löytää lisää sellaisia, joista tykkää. :) Mut ehkäpä törmätään siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole väliä minkä "tasoinen" joogailija on, ainakin kaikki tunnit mitä itse nopeasti vilkaisin soveltuivat myös aloittelijoille! :) Itse ainakin ehdottomasti suosittelisin kaikkia aloittelijoita tulemaan, sillä tuolla on mahtava tilaisuus juurikin tutustua erilaisiin tunteihin! Toivottavasti törmätään :)

   Poista
  2. Eksyin katsomaan myös noita luentoaiheita ja voi ei, noi kuulostaa niin kiinnostavilta! Toi kahden päivän paketti on kuitenkin ehkä turhan kallis kun on sen 35€. Toisaalta nyt kun on ostolakossa niin sehän on vaan jonkun paidan tms. hinta, minkä voisin nyt käyttää tähän kokemukseen. :D

   Poista
  3. No eikö kuulostakin, itse jo harmittelin kun ei millään voi osallistua kaikille haluamilleen luennoille :D 35€ voi tuntua pahalta, mutta toisaalta se menee helposti jo vaikka muutamaan yksittäiseen joogatuntiin jollain studiolla :) Tuolla messuilla sillä kuitenkin saa aika paljon vastinetta :) Mutta yhdessä päivässäkin ehtii kyllä jo vaikka mitä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3