I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

lauantai 2. tammikuuta 2016

YSTÄVÄKIRJA


Kuiskauksia -blogin Niina heitti minua jokin aika sitten ihanalla Ystäväkirjahaasteella, joka on alunperin peräisin Napsahduksia -blogista (joka onkin minulle ihan uusi tuttavuus).

1. Pituutesi ilman korkkareita?
Huimat 160cm.

2. Lempinimesi? Ja mistä se on peräisin?
Suski. Ihan on peräisin omasta nimestä, jota itseasiassa todella harva käyttää.

3. Minkä ruuan valitset lauantai-illalle jos ei tarvitse miettiä kaloreita?
Ensinnäkään, en ikinä mieti kaloreita. En ole kertaakaan elämässäni niitä laskenut. Toisekseen lauantai-ilta ei poikkea minulla mitenkään normaalista arjesta, sillä menen yleensä lauantaiyöksi töihin. Mutta ilmeisesti tässä nyt haetaan jotain herkkuruokaa, niin sanotaan vaikka oma tekemä pizza tai tacot ja tortillat, vegenä kaikki.

4. TOP4 asiaa joita arvostat eniten ystävyydessä?
Luottamusta, empaattisuutta, suorapuheisuutta ja sitä, että kumpikin voi olla toistensa seurassa täysin aitoja.

5. Telkkarista: Moderni perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn anatomia vai Hottikset?
Hmmm.. Katson todella vähän telkkaria ja aion vähentää sitä entisestään tänä vuonna. Salkkareita olen seurannut, sillä siihen jää koukkuun :D On pakko saada tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu, vaikka tiedostaakin sarjan olevan aika, noh, huono. Hottiksia katsoin myös muutaman jakson, sillä minua kiinnosti, että onko sellaisia ihmisiä oikeasti olemassa. Toivon, että sarja oli tekemällä tehty ja oikeasti nämä ihmiset ajattelisivat "hieman" eri tavalla.6. Rakkaimmat harrastuksesi, ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?
Jooga (enemmänkin elämäntapa kuin harrastus) ja lukeminen. Ei tällä hetkellä tule mieleen oikein mitään uutta mitä haluaisin aloittaa.

7. Haaveita joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?
Haluaisin muuttaa ulkomaille.

8. Hattaraa vai pehmistä?
Koska en syö maitotuotteita niin valitaan hattara. Oikeastaan se ei ole edes hyvää, mutta sopii huvipuisto-tunnelmaan :)

9. Ripsiväri, kestoripset vai naturell?
Suurimman osan ajasta kuljen ripsien osalta ihan naturellina, mutta tietysti kauniisti laitettu ripsiväri saa ripset näyttämään kivemmilta :)

10. Mottosi?
If you're not doing what you love, you're wasting your time.Kiitos Niina haasteesta, tuli ihan ala-aste-ajat mieleen, silloin täyteltiin näitä ystäväkirjoja aika tiuhaan tahtiin, tosin kysymykset ehkä vähän poikkesivat näistä :) Laitetaan haaste eteenpäin seuraaville:

Perhosena Lennän
Lumituuli
Onnen Hiukkaset
Tinja Emilia Karlsson

- Susanna

6 kommenttia:

 1. Kiitos! Tääpäs oli kiva. :) Yritän saada vastailtua tähän ja siihen edelliseenkin jossain vaiheessa. :p

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta ja hauskasta ystäväkirja-haasteesta! Loppiaisena kotiudumme kk mittaiselta lomailulta niin vastaan sitten viimeistään haasteeseen. :) Rentoa ja mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kuulostaapa ihanan pitkältä lomailulta, nauti vielä viimeisistä lomapäivistä <3

   Poista
 3. Olipa kiva lukea sinusta tämän haasteen kautta lisää! Kiitos paljon haasteesta, toteutan tämän tulevalla viikolla! :)
  Ps. Livepostaus olisi iiihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos sait tästä jotain taas irti Jenna :) Apuaaa, olen suunnitellut videopostausta jo jonkin aikaa, mutta aina se lykkääntyy, koska menee oman mukavuusalueeni ulkopuolelle :D Pahinta siinä on katsoa itseään videolta, se tuntuu aina niin hölmöltä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3