I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

RMS Beauty Living LuminizerMielestäni kuulas ja hehkuva iho on tärkeintä meikissä. Viime vuosina olen kuitenkin ollut melko laiska meikkaaja ja olen "jumittunut" perusrutiineihin. Meikkipohjassa olen käyttänyt ainoastaan joko sävyttävää kosteusvoidetta tai ohuelti meikkivoidetta, peitepuikkoa ja aurinkopuuteria. Joskus monia vuosia sitten käytin myös valokynää, mutta sen käyttö jäi pois kuitenkin jossain vaiheessa. Olinkin innoissani kun sain testiin RMS Beauty:n Living Luminizer -valovoiteen.


Living Luminizer on yksi RMS:n myydyimmistä tuotteista, eikä suotta. Kuten muutkin sarjan tuotteet, se hoitaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Valovoiteesta on saatavilla vain yksi sävy, mutta se sopii kaikille ihosävyille. Tuote on pakattu kauniiseen lasipurkkiin, mikä on mielestäni kiva ominaisuus kaikkien muovipurnukoiden rinnalla.

Valovoiteella saa ihanaa kuulautta ja upeaa hehkua iholle. Tuote on tarkoitettu levitettäväksi sormin, mutta tarkkuutta vaativiin kohtiin voi käyttää myös pientä sivellintä. Valovoidetta voi levittää kevyelti koko kasvoille meikkivoiteen alle tai sen voi sekoittaa meikkivoiteen kanssa. Sitä voi käyttää myös meikin päälle kohtiin, joihin toivoo erityistä hehkua, kuten poskipäihin, kulmaluulle, amorinkaareen, nenän keskiosaan ja silmien sisäkulmaan. Lisäämällä tuotetta kevyesti olkapäille ja solisluiden alueelle, saa iltalookistakin maagisen hehkuvan.
Melkein jokaisen RMS:n tuotteen pääraaka-aineena toimii kookosöljy, joten sarja on mitä mainioin kuivaihoisille. Tuotteet sopivat kuitenkin ihan kaikille ihotyypeille, sillä ne eivät jätä rasvaista tai tahmaista tunnetta.

RMS -sarjan perustaja Rose-Marie Swift on tunnettu jenkkiläinen julkkismeikkaaja. RMS -sarja sai alkunsa, kun Rose-Marie sairastui altistuttuaan haitallisille raskasmetalleille kosmetiikan takia. Tämän vuoksi hän alkoi kehittää ammattitasoista kosmetiikkasarjaa luonnollisista luomuraaka-aineista. Ainesosien sisältämät vitamiinit, antioksidantit ja entsyymit tekevät töitä ihon terveyden ja hyvinvoinnin eteen. Täältä pääset lukemaan tarkempaa tietoa Rose-Mariesta ja RMS Beauty:sta.


- Susanna


*Tuote saatu Sister's Beauty:lta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3