I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

perjantai 8. huhtikuuta 2016

JOOGAN APUVÄLINEET / BOLSTERI


Joogan apuvälineet -sarjassa olen kirjoittanut jo blokeista sekä vyöstä. Seuraavaksi olisi vuorossa bolsteri ja tämän jälkeen tulee vielä ainakin yksi osa, jossa kerronkin minulle aivan uusista apuvälineistä. Bolsteri on itselläni paljon käytössä, myös joogaharjoituksen ulkopuolella. Rakastan istua lattialla ja usein istunkin kotona bolsterin päällä mieluummin kuin sohvalla.


Joogaharjoituksessa bolsterista on moneksi ja se on hyvä apuväline erityisesti restoratiivisessa (=palauttavaa, tasapainottavaa, avaavaa joogaa jossa asanat ovat pitkiä ja rauhallisia) joogassa. Bolsteri auttaa usein täydellisen rentoutuksen saavuttamisessa ja on mitä mainioin rintakehän avaamisessa. Polvien alle asetettuna bolsteri keventää makuuasennossa alaselän kuormitusta. Eteenpäin taivutuksissa bolsterin voi nostaa jalkojen päälle ja siinä voi levätä. Erityisen kätevä bolsteri on myös meditoidessa! Itse käytän bolsteria paljon myös spagaattivenytystä tehdessäni. En pääse lattiaan asti, joten bolsterilla on mukava keventää venytystä, kun sen asettaa etummaisen jalan takareiden alle. Joissain venytyksissä bolsterilla on huomattavasti mukavempi keventää venytyksiä kuin blokeilla, koska se mukautuu kehon mukaan ja tuntuu pehmeämmältä. Kaikin puolin mahtava apuväline, suosittelen ehdottomasti hankkimaan jos haluaa rentoutumisesta enemmän irti <3


- Susanna

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Tykkään tehdä (jonkin verran) käsitöitä ja suunnitelmissa ollut virkata jossain vaiheessa joogabolsteri itse! Tästä jutustasi lisää inspistä :) ps. Aivan tajuttoman ihana matto! Mistä.oot löytänyt sen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, itse virkattu joogabolsteri on ihana idea ja saa varmasti juuri sen näköisen kuin haluaa <3 Matto löytyi sattumalta Ellokselta, kirjoitinkin siitä jutun täällä:
   http://takeabreathblog.blogspot.fi/2016/03/matto-rakkautta-ja-kevaista.html

   Poista

Kiitos kommentistasi <3