I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

perjantai 29. huhtikuuta 2016

JOOGAN APUVÄLINEET / SUKAT JA KÄSINEET (sis. alekoodin)Nyt seuraa Joogan Apuvälineet -sarjan viimeinen osa. Aiemmin ollaan käsitelty blokkeja, vyötä ja bolsteria. Viimeisimpänä on vuorossa itsellenikin melko tuore juttu, varvassukat ja hanskat. Mitä hyötyä liukuesteisistä sukista ja hanskoista voi olla joogassa?

ToeSox -varvassukat
- Pitävät jalat lämpiminä. Todella ihanteelliset siis meille, joiden jalat palelevat aina!
- Antavat pitoa luistaville jaloille. Liukuesteet sukissa antavat varmuutta ja turvallisuutta harjoitukseen.
- Ei ole niin väliä vaikka astuisikin joogamaton ulkopuolelle. Itselläni ainakin on välillä hetkiä, asanaa vaihdettaessa että sattuukin seisomaan "väärässä" kohtaa mattoa ja jalka saattaa mennäkin seuraavassa asanassa maton yli ja joutuu ehkä korjaamaan paikkaansa joka tietenkin häiritsee harjoitukseen keskittymistä. Sukat jalassa ei ole niin väliä jos astuukin mahdollisesti kylmälle ja liukkaalle lattiapinnalle, sillä jalat eivät silti liu'u ja kylmäkään ei pääse yllättämään.
- Liukuesteiset sukat ovat ehdottoman ihanteelliset esimerkiksi Adho Mukha Svanasanassa eli alaspäin katsovassa koirassa.
- Lisää hygieenisyyttä, voi olla kivempi tallustella yleisillä saleilla nämä sukat jalassa kuin paljain jaloin.

Pilateskaupasta löytyy sukkia joka lähtöön, on varrettomia, lyhytvartisia ja pitkävartisia. Löytyy Full toe ja Half toe -malleja (eli avovarpaisia tai kokonaan varpaat peittäviä). Kevään uutuuksista löytyy aivan ihania sävyjä ja kuoseja. Joogan lisäksi sukat ovat mainiot esimerkiksi tanssitunneille!


ToeSox Grip Gloves 
- Loistava ratkaisu esimerkiksi paljon hikoileville käsille.
- Antaa ainakin itselleni apua erilaisiin käsillä seisonta -liikkeisiin ja yleensäkin liikkeisiin, joissa paino jakautuu enimmäkseen käsille.
-Myös käsineet ovat aivan mahtavat alaspäin katsovassa koirassa, jossa mahdollinen liukuminen on todella häiritsevää.

Joogan lisäksi käsineet sopivat esimerkiksi pyöräilyyn ja kuntosalille. Näissä käsineissä on äärettömän hyvä pito ja istuvuus. Käsineitä löytyy kolmea eri kokoa ja kaikki ovat varustettu vielä säädettävällä rannenauhalla.

ALEKOODI
Me Pilateskaupan kanssa haluamme taas antaa teille mahdollisuuden tutustua ToeSox -merkin tuotteisiin hieman edullisemmin. Siispä koodilla TAKETOESOX saat -20% alennuksen. Koodi on voimassa äitienpäivään saakka, eli käytäthän tarjouksen hyödyksesi viimeistään 8.5. Alennus koskee siis kaikkia ToeSox -merkin tuotteita, joihin kuuluu paljon erilaisia sukkia (myös esimerkiksi kompressiosukkia), käsineitä, säärystimiä ja varvassandaaleja. Alennus koskee myös jo alennettuja tuotteita. Esimerkiksi nämä omat mielettömän kauniit sukkani ovat tällä hetkellä jo alennuksessa, löydät ne täältä. Laajaan sukkavalikoimaan pääset tästä ja käsineitä pääset tutkimaan täällä.
- Susanna

* Sukat ja käsineet saatu Pilateskaupalta. 

2 kommenttia:

 1. Tosi kivat noi sukat. Varmaan hankin ne jossain vaiheessa, vaikka teenkin kotona joogaa. Olen nauhoittanut AVA:lta aikoinaan tulleen sarjan, tosi hyviä liikkeitä ja kivasti aina eri ohjelmia, saa eri vartalonosat vahvistusta ja venytystä. En vaan ymmärrä, miten tuo kurki on niin vaikea tehdä, en ole oppinut, ilmeisesti ei ole voimia ja vartalonhallintaa, mutta jätän sen sitten suosiolla väliin. Kiva kun löysin sinun blogin.
  Puolikuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva että löysit tänne, lämpimästi tervetuloa <3

   Sukat ovat kätevät, itsekin joogaan enimmäkseen kotona, mutta käytän silti paljon sukkia (etenkin syksyllä ja talvella ovat kivat jos jalat palelevat helposti). Mulle taas kurki oli oikeastaan todella helppo oppia, vaikka sitten esimerkiksi kyynärseisonta on mulle tooooodella vaikea ja tuntuu ettei siihen ole tarpeeksi vartalonhallintaa vielä. Toisaalta on myös päiviä jolloin kurki ei vaan suju, ja sekin on ihan ookoo. Uskon siihen, että eri asanoille on jokaisella oma aikansa ja niihin pääsee sitten kun on valmis. Joogassa ei onneksi tarvitse hötkyillä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3