I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

tiistai 10. toukokuuta 2016

DAIGA DAIGA DUU


Kotimaisuus, kierrätys, eettisyys, second hand, ekologisuus, hyväntuulisuus.. Kaikki nämä yhdistyvät ihanassa Daiga Daiga Duussa!Vuodesta 2000 asti toimineella Daiga Daiga Duu:lla on verkkokaupan lisäksi tunnelmallinen kivijalkapuoti Kuopiossa (haluaisin itse kovasti paikan päälle käymään, tähän asti olen ihastellut vain kuvia).Nykyisellä paikallaan Puijonkatu 12:ssa puoti on seissyt jo vuodesta 2004 asti. Alunperin liikkeen on perustanut Polkka Jam:in tuotteiden suunnittelijat, mutta nykyään puodista huolehtii Polkka Jam:in Kristiinan sisko, Katariina. Katariina on pitänyt puotia pystyssä jo yhdeksän vuotta. Hän myös valmistaa itse myyntiin pieniä ompelutöitä.

Daiga Daiga Duu:ssa on tarjolla suomalaisten suunnittelijoiden tuotteita; vaatteita, sisustustarvikkeita, laukkuja, koruja.. Liikkeestä löytyy myös 60- ja 70-lukujen second hand -vaatteita ja levyjä. Tuotteista huokuu hyväntuulisuus, hauskuus, värikkyys ja leikkimielisyys.

Sain tämän ihanan rannebägin ja söpön avaimenperän Daiga Daiga Duulta. Rannebägi on ihan täydellisen kokoinen, kun mukaan tarvitsee vain välttämättömimmät (minun tapauksessani puhelin, kortit, avaimet ja huulirasva). Tämä toimii myös loistavasti esimerkiksi meikkipussina tai pienempien tavaroiden säilytykseen isossa laukussa. Vuoritetut rannebägit valmistetaan kierrätetyistä puuvillakankaista, kuten muutkin laukut, pehmolelut ja avaimenperät.

Onko Daiga Daiga Duu teille tuttu? Eikö olekin ihanan leikkisiä tuotteita? :) 

- Susanna

*Rannebägi ja avaimenperä saatu valmistajalta. 

4 kommenttia:

 1. Daiga Daiga Duu on kyllä ihana! Olen käynyt monesti heidän liikkeessään, sieltä päin kun olen kotoisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, liike näyttää kuvissa niin ihanan tunnelmalliselta ja värikkäältä <3

   Poista
 2. Siis aivan yli ihania tuotteita! Varsinkin tuo avaimenperä on aivan ylisöpö <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3