I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

maanantai 6. kesäkuuta 2016

#MOIMOI

Olen tämän vuoden aikana tutustunut ja ihastunut kovasti kotimaisiin koruihin. En ymmärrä miten en ole aikaisemmin herännyt tähän! Muistan kyllä ihastelleeni menneinä vuosina joitain kotimaisia koruja, mutta päätynyt usein kuitenkin ostamaan ketjuvaateliikkeiden halpiskilluttimia. Jotka taas ovat päätyneet loppujen lopuksi roskiin sillä ne joko menevät huononnäköisiksi tai rikki ennemmin tai myöhemmin, useimmiten ennemmin. Mitä rahan ja materiaalien tuhlausta, puhumattakaan valmistajien työoloista. Saatan edelleen ostaa näitä "halpiskoruja" esimerkiksi kirppareilta, mutta yritän päivittää korukokoelmaani kestämään pidempään ja sisältämään enemmän eettisemmin ja ekologisemmin valmistettuja koruja.

MOIMOIn puunväriset Castle -korvakorut. Tarvitseeko näistä edes sanoa mitään? Kai kaikki itsekin näkevät kuinka kauniit, luonnonläheiset ja ajattomat ne ovat. Sanotaan nyt kuitenkin (kun tätä ei kuvasta nää) että ne ovat myös äärettömän mukavat pitää, sillä ne ovat todella kevyet. Puuosa on koivua, kuten muissakin merkin koruissa. MOIMOIn korut valmistetaan käsityönä Helsingissä. Ne ovat täysin nikkelivapaita ja värilliset korut ovat käsinmaalattuja.
MOIMOIn koruja on saatavilla tietenkin heidän omilla nettisivuillaan, mutta myös esimerkiksi Weecosilla ja Nudgella.

Löytyykö teiltä MOIMOIn kauniita koruja? 

- Susanna

*Korvakorut saatu MOIMOIlta.

1 kommentti:

  1. Tosi kaunis korvakoru.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3