I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

YOU ARE HERE


DISCOVERING THE MAGIC OF THE PRESENT MOMENT

"You are here, body and mind together. You are here, alive, completely alive. That is a miracle."


Tässä kirjassa hengityksen merkitys on hyvin vahvasti läsnä. Kirja alkaakin lauseilla "Breathing in, I know I am breathing in. Breathing out, I know I am breathing out". Kirjaa lukiessa selviää, miten pitkälle tämä simppeli mindfulness-harjoitus voi sinut viedä. Suuren Buddhalaisen opettajan, kirjailijan ja meditaatiomestarin Thich Nhat Hanh:n opissa oivallat, miten voit hyödyntää luonnollista tietoasi, viisauttasi ja myötätuntoasi ja saada elämästäsi ja yksittäisistä hetkistä enemmän irti. Olla läsnä. Todellinen läsnäolo on hyvin tärkeää onnellisen elämän kannalta. Ole siis läsnä niin itsellesi kuin kaikille heille, joita rakastat. 

Tämän kirjan sanoma upposi itselläni todellä syvälle. Lukiessa meni kylmiä väreitä ja taisinpa tirauttaa muutaman kyyneleenkin. Kaikenkaikkiaan todella kaunis ja lukemisen arvoinen teos <3 

Kirjan löydät esimerkiksi Adlibrikselta täältä.

"Happiness and peace are possible. Every twenty-four-hour day is tremendous gift to us. So we all should learn to live in a way that makes joy and happiness possible. We can do this."


- Susanna

2 kommenttia:

  1. Tuon voisi aivan hyvin hankkiakin kirjahyllyyn ja uskon sen tuovan paljon iloa ja oivalluksia. Siitä tulikin mieleeni, että olisi todella kiva nähdä vähä kuvaa kirjoistasi (tai kirjahyllystäsi) ja siitä minkälaisia kirjoja sinulta löytyy ja kuinka paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei siinäpä loistava postausidea, kiitos! Aion ehdottomasti toteuttaa sen, mutta valitettavasti menee elo-syyskuuhun, riippuen miten päästään asettumaan uuteen kotiin, sillä nyt on jo puolet kirjoista pakattuna. Ihanaa viikonloppua Emilia <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3