I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

keskiviikko 24. elokuuta 2016

GRAVIOLAMEHU
Graviola. En ollut ikinä maistanut kyseistä hedelmää (ainakaan muistaakseni?), ennen kuin Ekolo tarjosi minulle testiin Govindan graviolamehua.

Ekolon sivuilla mehusta kerrotaan seuraavaa:
"Govindan 100% graviolamehu on puristettu tuoreista ja kypsistä graviolahedelmistä, joita pidetään suurena herkkuna ympäri maailmaa. Suodattamaton graviolamehu on täyteläistä ja tulee sekoittaa kevyesti ennen käyttöä. Graviolamehu on sekä virkistävää että hyvänmakuista. Maku on hyvällä tavalla hapahko - sitrushedelmien lailla ja vain aavistuksen.

Govindan graviolamehua voi nauttia päivittäin sellaisenaan yhteensä 40-60ml (n.0,5 dl). Mehun voi nauttia myös muiden juomien tai smoothien joukossa ja tämä tuoremehu sopii upean aromaattisen makunsa puolesta raakakakkujen ja itsetehdyn jäätelön makuaineeksi. Tumma lasipullo suojaa mehua valolta ja pidentää tuotteen säilyvyyttä."

Rakkaalla lapsella näyttäisi olevan monen monta nimeä, sillä graviolasta käytetään myös mm. nimiä annoona, oka-annoona sekä guanabana. Googlatessani tietoa tästä hedelmästä, löysin paljon juttuja siitä että graviola toimisi luonnollisena lääkkeenä syöpää vastaan. Tähän en lähde tässä ottamaan kantaa sen kummemmin, mutta jos aihe kiinnostaa niin netistä löytyi jos jonkinmoista juttua niin suomeksi kuin englanniksikin. Graviolan kerrottiin myös mm. alentavan verenpainetta ja toimivan tehokkaana vasta-aineena bakteereja ja sienitulehduksia vastaan. Sillä on myös parannettu masennusta, stressiä ja hermostollisia sairauksia.

En osaa sanoa mitään tämän hedelmän/mehun väitetyistä terveysvaikutuksista, mutta ainakin mehu maistuu hyvälle. Maku on todella pehmeä, ja minusta kyllä melko makea eikä ollenkaan hapan. Itse tykkään happamista hedelmistä kuten sitruunasta ja puristinkin itse mehun joukkoon hieman tuoretta sitruunaa, näin siitä tuli mielestäni parempaa. Hyvillä mielin juon pullon loppuun, ihanaa vaihtelua tavalliselle aamumehulleni <3


- Susanna

*Mehu saatu Ekololta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3