I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

perjantai 12. elokuuta 2016

REPPURAKKAUTTA (sisältää ALE-koodin)
En  ole tainnut käyttää reppua sitten ala-asteen (vai oliko minulla ylä-asteella jonkin aikaa joku Dakine ;)). Muistaakseni jo ala-asteen viidennellä luokalla hankin itselleni laukun, sillä silloin reput oli (ainakin minusta) niiiiiin out. Isot tytöt käyttivät laukkuja ja minähän olin jo iso tyttö (yeah!). Sittemmin olen ymmärtänyt, että olisin säästynyt miljoonilta niska-hartia-kivuilta jos olisin vain ollut out. Onneksi nykyään voi olla in ihan repunkin kanssa ;) Haaveilin kauan uudesta repusta, mutta sopivaa ei tuntunut löytyvän mistään. Kun sitten aloin kiinnostua muotiteollisuuden kääntöpuolista ja ottaa selvää eettisemmistä ja ekologisemmista vaihtoehdoista, päädyin Klo Designin sivuille. Ja siellähän se koreili, minun tuleva uusi reppuni, jota kannatti todellakin odottaa!

Klo Design on vuonna 2005 perustettu suomalainen tuotemerkki. Mallistoon kuuluu ajattomia vaatteita, laukkuja ja reppuja, asusteita sekä sisustustekstiilejä. Mallistossa värit, materiaalit ja muotokieli toistuvat tuotteesta toiseen. Inspiraatiota persoonallisiin kuoseihin ammennetaan muun muassa Suomen kauniista luonnosta. Klo Designin mielenkiintoisesta historiasta voit lukea lisää täältä.

Klo Designin sivuilla kerrotaan, että toimintafilosofiana ja suunnittelun ohjenuorana on luoda aikaa kestäviä kohtuuhintaisia käyttötuotteita ihmisille, jotka arvostavat ympäristöään. Yrityksessä toivotaan, että tuotteita käytettäisiin paljon ja pitkän aikaa. Tämä on äärimmäisen hieno periaate, sillä nykyään tuntuu että ainakin isoimmat muotitalot toivovat, että ihmiset unohtaisivat nopeasti ostamansa ja hankkisivat koko ajan uutta, lisää ja lisää.

Klo Design painaa lähes kaikki kankaidensa kuosit itse Turussa. Jos tulee tilanteita, joissa tarvitaan paljon painettua kangasta nopeasti, he käyttävät kotimaista yhteistyökumppania, joka painaa kankaita teollisesti Aitoossa. Kankaiden leikkaus ja ompelu tapahtuu joko Klo Designin toimesta Turussa tai yhteistyökumppaneiden avustuksella Turussa ja Tampereella. Turun keskustassa Fortuna-korttelissa Klo Designin oman ompelimon yhteydessä sijaitsee myös pieni tehtaanmyymälä, kannattaa ehdottomasti piipahtaa ihastelemaan tuotteita jos liikkuu siellä päin!
Reppu on kulkenut mukana niin töissä, rannalla, kauppareissuilla, kyläilyillä kuin mustikkametsässäkin. Ilmeisesti tämä reppu on yksi Klo Designin suosituimpia tuotteita, enkä kyllä ihmettele miksi. Hihnat ovat niin mukavat että tätä on suorastaan nautinto kantaa. Tykkään todella paljon repun "yksinkertaisesta" muotoilusta, johon särmää tuo valitsemani Pihka -kuosi. Reppu toimii myös loistavasti laukkuna, koska sitä voi helposti ja mukavasti kantaa myös käsivarressa. Tilakaan ei tästä repusta ole vielä toistaiseksi loppunut kesken. Reppu on myös konepestävä, mistä suuri plussa. Repun kaveriksi sain myös samaa kuosia olevan Kombo -kukkaron, joka onkin kulkenut mukana päivittäin. Minulla Kombo toimittaa ihan omaa, eli kukkaron virkaansa (jonne muuten mahtuu myös puhelin loistavasti!), mutta voisin hyvin kuvitella tämän soveltuvan myös esimerkiksi meikkipussiksi. Tulevaisuudessa minulla olisikin edessä weekender-laukun hankinta ja taidanpa jo tietää mihin merkkiin päädyn kun aika koittaa ;)

Ja nyt kuulolle kaikki, jotka ovat uuden repun tarpeessa! Koska uskon ja tiedän, että blogini lukijoista löytyy paljon eettistä, ekologista ja kotimaista muotia arvostavia ihmisiä, haluaisimme yhdessä Klo Designin kanssa tarjota teille mahdollisuuden pieneen alennukseen. Koodilla "takeabreath" saatte 15€ alennuksen kaikista Klo Designin repuista. Koodi on voimassa 19.8.2016 asti ja se toimii sekä Klo Designin verkkokaupassa (jonne pääset tästä) sekä Turun kivijalkapuodissa (Läntinen Rantakatu 13 A).- Susanna
*Reppu ja kukkaro saatu Klo Designilta.

4 kommenttia:

 1. Onpa ihana reppu! Mulla on ollut jo pitempään tarve uudelle repulle entisen hajotessa, mutta jostain syystä olen viivytellyt asiassa... oisko tässä syy?;) Tarvisin repun erityisesti kauppareissuille, eli sen pitäis kestää kovaakin kuormaa hajoamatta... se on ainoa asia joka mietityttää! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tässä tosiaan oli syy viivyttelyyn ;) Uskoisin repun kestävän myös kovaa kuormaa, en tietysti varmaksi voi sanoa kun reppu on ollut itsellä vielä niin vähän aikaa. Mutta jos vertaa esimerkiksi minun käyttämiini kangaskasseihin (joita käytän siis ruokakaupassa ja jotka nekin ovat kestäneet hyvin painavia kuormia), niin kyllä tämä on kolme kertaa "tukevampi". Kangas on melko jämäkkää ja todella laadukkaan oloista ja sisällä on vielä erillinen vuori. Ihanaa viikkoa sinulle! :)

   Poista
 2. Todella kaunis kuosi ja muotoilu! Kävin kurkkaamassa heidän sivunsa ja paljon ihania tuotteita, vielä kun olisi hieman ylimääräistä niin voisi hieman tilaillakin ;) Kotimaisuudesta tulee kyllä suuri plussa jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klo Designilta löytyy kyllä niin kauniita juttuja, on todella ilo löytää tällaisia kotimaisia yrityksiä ja tuotteita! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3