I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

tiistai 30. elokuuta 2016

SISUSTUSKÄRPÄSEN PURAISEMA

*Yhteistyössä Ellos.Tiedättekö sen tunteen, kun tietää kohta pääsevänsä uuteen kotiin ja mielessä pyörii vain, mikäpä muukaan kuin SISUSTUS! Itse olen ottanut tällä kertaa melko iisisti, enkä ole tainnut hankkia uutta kotia varten vielä muuta kuin pyykkikorin, mutta kieltämättä sisustus pyörii kuitenkin mielessä jatkuvasti ;) Olen viime aikoina ollut monet kerrat yllättynyt siitä kuinka paljon Elloksella on ollut omaa sisustusmakuani vastaavia tuotteita. Päätinkin koota pienen kollaasin omaa silmääni miellyttävistä jutuista, joista itseasiassa muutama löytyy meidänkin kotoamme (tai tarkalleen ottaen odottavat tällä hetkellä varastossa omaan kotiin pääsyä). Syksy tuntuu olevan monelle tietynlaisen uudistamisen aikaa, niin elämässä ylipäänsä kuin ehkä kotonakin. Jo pelkällä suursiivouksella, tavaroiden paikkaa vaihtamalla ja pienillä hankinnoilla tai tuunauksella voi saada aikaan ison muutoksen kotiin <3


Marocco -pannunalunen 17,95 / Buddha -sisäsuihkulähde 59,00 / Sulka -tyynynpäällinen 12,95 / Sandra -kirjalaatikko 24,95 / Dream -unisieppari 6,95 / Ananas -vati 14,95 / Saray -käsipyyhkeet 14,95  / Sumiko -tyynynpäällinen 12,95  / Lowell -juuttimatto 79,95 / Almar -maljakko 9,95 / Pussilakanasetti 34,95 / Charleston -matto 119,00 

Elloksella on myös tällä hetkellä voimassa koodi, jolla saa 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta JA ilmaiset toimituskulut. Alennuksen saat käyttämällä kassalla koodia 345403. 

Onko teitä jo puraissut sisustuskärpänen syksyn lähestyessä? :) 

- Susanna


4 kommenttia:

 1. Sisustuskärpänen on kyllä yrittänyt puraista, mutta mä olen yrittänyt vältellä sitä, koska kaikki mahdolliset kosmetiikka- ja muotikärpäset puree aina syksyisin :D Ja matkakärpänenkin, jos sellaisia on edes olemassa. Kosmetiikkaan mä olen toisaalta hurahtanut aina, joten se tuskin johtuu mistään "kärpäsistä" ;) Mutta Ellokselta en ole tooooosi pitkään aikaan tilaillut mitään, joten voisihan sitä käydä vähän seikkailemassa verkkokaupassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on kyllä otollista aikaa kaikenlaisille kärpäsille ;)

   Poista
 2. Hei, nuo linkit ei muuten johda mihinkään, joten ajattelin kommentoida vielä siihen liittyen, niin saat korjattua asian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana, yritin korjailla asiaa ja nyt pitäisi toimia (toivottavasti).

   Poista

Kiitos kommentistasi <3