I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

perjantai 2. syyskuuta 2016

HULLUNA RANNEKORUIHIN


Jotkut naiset keräilevät kenkiä, toiset laukkuja. Itse olen saanut itseni kiinni keräilemästä rannekoruja. Jokin niissä vain vetää puoleensa. Rakastan boheemia tyyliä ja rannekorut ovat mielestäni yksi boheemin tyylin kulmakivistä. Mikä parasta, niitä voi käyttää vaikka kuinka monia kerralla ja välillä tuntuu, että mitä enemmän, sen parempi ;) Jokin aika sitten sain valita muutaman tuotteen Kaarna Living -verkkokaupasta, eikä varmaan ole vaikea arvata että päädyin rannekoruihin!

"Vastuullinen kuluttaminen tuo mukanaan niin paljon hyvää ja kaunista!"
Luonnossa kaarnan tarkoitus on suojella kasvin sisempiä osia vahingoittumiselta ja sairauksilta. Tämä on myös Kaarna Living -verkkokaupan tarkoitus, suojella ja vaalia, monin eri tavoin. Kaarna Living -verkkokaupasta löydät tuotteita, joiden muotoilu kääntää katseen, joiden tarina lämmittää, jotka on tehty kestävä kehitys mielessä ja joiden laatu kertoo aidosta käsityöstä sekä kunnianhimoisesta ammattitaidosta.Sidai Designs
Sidai Designs työskentelee Maasai-naisten kanssa. Ainutlaatuiset korut tehdään käsin, perinteisiä menetelmiä käyttäen. Koruissa yhdistyy Maasai-kulttuurin vahva vaikutus sekä nykyaikainen esteettisyys. Tuomalla korut kansainvälisille markkinoille, Sidai Designs auttaa taloudellisesti naisia, heidän perheitään sekä koko yhteisöä.

Wakami
Wakamin rannekorut ovat guatemalalaisten naisten käsin punomia. Ne on valmistettu yhteistyössä non-profit organisaation Comunidades de la Tierran kanssa, joka kouluttaa ja pyrkii luomaan mahdollisuuksia ja työtä Guatemalan syrjäisten alueiden asukkaille, ympäristöarvot huomioonottaen.- Susanna

*Rannekorut saatu Kaarna Living -verkkokaupasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3