I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

PARAS VERSIO ITSESTÄSIHyllyssäni on kaksi kirjaa, joista olen saanut aivan valtavasti käytännön apua ja motivaatiota itseni kehittämiseen ja parhaan suorituksen rutistamiseen. Pidän nykyään enemmän pehmeistä otteista ja puhun ja kirjoitan paljon siitä, kuinka itselleen tulisi olla armollinen. Seison hyvin vahvasti tämän ajatuksen takana. MUTTA. Joskus on kuitenkin aikoja tai tilanteita, jolloin yksinkertaisesti vain tarvitsee kovempia otteita ja ehkä vähän itsensä piiskaamistakin. Ja silloin kannattaa ehdottomasti lukea Erik Bertrand Larssenin kirjat Paras ja Helvetinviikko. Kun näitä kirjoja lukee, nousee pintaan sellainen vahva taistelutahto ja tunne, että elämässä kyllä selviää mistä vain, jos jaksaa uskoa itseensä ja kulkea sisukkaasti eteenpäin.

"Kenestä tahansa voi tulla voittaja.
Kenestä tahansa voi tulla paras."

Tämä kirja on täynnä voimaa. Se rohkaisee itsensä haastamiseen, uudella tavalla ajatteluun ja uusien näkökulmien etsimiseen. Joskus rajoja täytyy etsiä oman mukavuusalueen ulkopuolelta, ja siihen tämä kirja on loistava apu ja tsemppari. Kirjassa käsitellään esimerkiksi omanarvontuntoa, menestystä, tavoitteita, päätöksentekoa, vastoinkäymisiin suhtautumista, harjoittelun voimaa, sisäistä dialogia, visualisointia ja erilaisia moodeja. Muita vastaan kilpaileminen on usein turhaa ja tarpeetonta, mutta itseään vastaan taas joskus kannattaakin kilpailla. Paras kaveri silloin voi olla tämä kirja, sillä sen tavoitteena on saavuttaa paras versio itsestäsi.
"7 päivää jotka muuttavat elämäsi."

Armeijassa helvetinviikko tarkoittaa sekä fyysisesti että psyykkisesti äärimmäisen rankkaa harjoitusjaksoa. Tässä kirjassa esitellään kirjailijan tekemä siviilimuunnelma helvetinviikosta, jonka kuka tahansa voi toteuttaa. Kirjasta saa raamit ja perusohjeet omaan helvetinviikkoon, mutta sisällön jokainen suunnittelee kuitenkin itse omia tarpeitaan vastaaviksi. Luulen, että aion kirjoittaa vielä erillisen postauksen, joka käsittelee lähemmin helvetinviikkoa.Nämä kaksi kirjaa kannattaa ehdottomasti lukea järjestyksessä ja melko peräkkäin jos mahdollista, sillä Paras -kirja pohjustaa hyvin Helvetinviikkoa varten ja toimii loistavasti sen tukena. Itse uppouduin kirjoihin ja luin ne muutamassa päivässä ja kun olin hetken sulatellut lukemaani, luin molemmat kirjat vielä uudelleen tehden niistä muistiinpanoja. Olen palannut muistiinpanoihini useasti, varsinkin silloin kun olo on ollut vetämätön ja on tuntunut ettei mikään innosta tai motivoi.

Kirjailija ja mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssen auttaa työkseen huippu-urheilijoita, liike-elämän johtajia ja kaikenlaisia aivan tavallisia ihmisiä tavoitteidensa saavuttamisessa. Kirjoissa Larssen kertoo kokemuksia ja esimerkkejä sekä omasta että auttamiensa ihmisten elämistä. Tällaiset tositarinat ja -esimerkit ovat minusta aina todella inspiroivia ja niistä juuri tulee tunne, että "jos tuokin, niin miksen minäkin?". Sellaista me kaikki joskus tarvitsemme. Pientä potkua persuksille.

Kirjoittaessani postausta ja etsiessä linkkejä kirjoihin, huomasin että Adlibriksella molemmat kirjat ovat nyt saatavilla kampanjahintaan vain 9,90€ /kpl. Kirjojen normaalihinta oli reilusti yli kahdenkympin, joten jos kirjat kiinnostavat niin nyt olisi loistava tilaisuus, tarjous taisi olla voimassa tämän kuun loppuun saakka. Paras -kirjan löydät täältä ja Helvetinviikon täältä.- Susanna

*Toinen kirjoista saatu kustantajalta.

2 kommenttia:

 1. Kiitos muistutuksesta tuosta toisesta kirjasta, ensimmäisen olenkin jo lukenut joitakin aikoja sitten ja se oli kyllä hyvä! Pitäisi oikeastaan lukea sekin uudestaan.
  Hauskaa muuten, että kirjoitit joitakin aikoja sitten Littlebit designin koruista. En ollut tajunnutkaan, että ihan tuolla muutamien kivienheittojen päässä valmistuu noin kivoja koruja. :) I think I think too much -rannekoru ois ollut just mulle, mutta se näyttää olevan loppuunmyyty, höh. Toisaalta "actually, I can" voisi olla hauska myös. Ehkä joskus vielä tulee joku koru heiltä hankittua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mahtavia kirjoja, ja mielellään lukee uudelleenkin! :)

   Kivaa, että löysit Littlebit Designin korut! Itsekin haaveilen jo uusista :) Ehkä voisit laittaa heille viestiä, että haluaisit korun joka on loppuunmyyty, jos he vaikka valmistaisivat uusia :) Luulen, että tämä voisi onnistua, jos he muutenkin valmistavat koruja asiakkaiden omilla teksteillä!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3