I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

lauantai 17. joulukuuta 2016

KROKOTIILIN KELTAISET SILMÄT


Krokotiilin keltaiset silmät oli itselleni ensimmäinen Katherine Pancolin romaani, mutta vannon ettei se jää viimeiseksi. Aion ehdottomasti hankkia kirjahyllyäni (jota ei vielä ole uudessa kodissa, heh) kaunistamaan ja iltojani ilostuttamaan muitakin kirjailijan romaaneja. Pidän ihan älyttömästi näistä kirjan kansista, jotka ovat värikkäitä, kauniita ja mielenkiintoisia ja ehdottomasti yksi syy siihen miksi alunperin tämäkin kirja kiinnitti huomioni.

"Tarina siitä mitä olemme, mitä haluaisimme olla ja millaisiksi saatamme jonain päivänä tulla."

Värikkyys, kauneus ja mielenkiintoisuus ei jäänyt pelkkiin kansiin, vaan näillä adjektiiveilla voi kuvailla myös kirjan sisältöä. Pääosin Pariisiin sijoittuvassa tarinassa käsitellään asioita, jotka kuuluvat luultavasti jokaisen meidän elämään jossain vaiheessa - rakkautta, ystävyyttä, petosta, toiveita, taloudellisia ongelmia, unelmia, kuolemaa ja perheen sisäisiä ristiriitoja. Kansien sisälle kätkeytyy elämänmakuinen tarina täynnä iloa ja draamaa. Kirjan päähenkilöön on helppo samaistua ja hänen kasvamistaan ihmisenä on ilo seurata.

Kirja ilmestyi Ranskassa vuonna 2006 ja käännösoikeudet on myyty yhteensä 23 maahan. Kirjan 697 sivua oli jokainen ehdottomasti lukemisen arvoinen!
- Susanna

*Kirja saatu Bazar Kustannukselta.

3 kommenttia:

 1. Hei voisitko lainata ton mulle kun tuut tänne? :D Rupesi houkuttelemaan ihan sikana, kuulostaa hyvältä (myös sivumääränsä puolesta)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai! :) Muistuta mua vielä sit lähempänä, musta tuntuu että mulla on alkava dementia :D

   Poista
  2. Meillä on siis sama vika! :'D Yritän muistaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3