I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

TÄYTETTYÄ RAAKASUKLAATA

Ihanaa kun raaka- ja vegaanisuklaamarkkinoille pullahtelee koko ajan mitä maistuvampia uutuuksia. Yksi näistä viime aikaisista uutuuksista on Ombarin täyteraakasuklaat, joita sain maisteltavaksi Ekolosta. Pohjana on käytetty laadukasta tummaa 60 prosenttista luomuraakasuklaata. Täytevaihtoehtoina löytyy kookos-vanilja ja vadelma-kookos. Kookos-vanilja-täyte on näistä kahdesta ehdottomasti oma suosikkini, aivan taivaallisen makuista! Ainoa miinus tässä oli liian pieni pakkaus ;)

Kaikki Ombarin suklaat on muuten pakattu biohajoavaan ja kompostoitavaan pakkaukseen!

- Susanna

*Suklaat saatu Ekolosta.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa raakasuklaafiilistelyä <3 Mä en ole näitä täytettyjä suklaita maistellut, mutta joitain muita Ombarin suklaita kyllä! On kyllä tosi kiva juttu, että raakasuklaamarkkinoillakin alkaa olla jo kunnolla valikoimaa :) Yleensä kookos ei muhun iske ruuassa (kosmetiikassa kyllä), mutta yhdistettynä vaniljaan tai vadelmaan, voisi olla maistuvakin kombo. Täytyy joku kertaa maistaa näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valikoima tosiaan tuntuu kasvavan huimaa vauhtia mikä on pelkästään positiivista :) Suosittelen kyllä ehdottomasti maistamaan varsinkin tuota kookos-vaniljaa vaikkei kookoksesta niin välittäisikään, ei ollut ollenkaan liian kookoksinen mun mielestä! Ihanan täyteläisen ja pehmeän makuinen, nam nam <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3