I LOVE.. My man. Yoga. Friends. Sun. Messy hair. Travelling. Mornings. Dogs. Ink. Nature. Kissing. Eyebrows. Yogapants. Family. Natural cosmetics. Chocolate. Summer. Hugs. Bikinis. Books. Candle light. Turquoise. Nail polishes. Animals. Tea. Anklets. Braids. Woolsocks. Breakfast. Sea. Home. Cinnamon. Positive people. Juicing. Walking in the woods.

perjantai 30. joulukuuta 2016

VIRKISTYSTÄ VÄSYNEILLE JALOILLE (DIY KOSMETIIKKAA)
Syyskuussa kirjoitin postauksen luonnonkosmetiikan valmistamisesta itse kotona (postaus löytyy täältä jos haluat palata siihen). Kasvoöljyn valmistamisen jälkeen tämä kosmetiikka-harrastus vaipui hetkeksi unholaan kaiken remontti- ja muuttohässäkän alle. Parisen viikkoa sitten kaivoin kuitenkin putelit esiin ja ryhdyin taas hommiin. Tai hommiin ja hommiin, tämän tuotteen valmistukseen menikin jopa ehkä kaksi minuuttia, heh! Mieleeni kuitenkin palasi taas kuinka kivaa puuhaa kosmetiikan valmistaminen on ja vietinkin monta iltaa selaillessani kirjoja ja blogeja kosmetiikan valmistuksesta. Nyt minulla onkin jo valmiina pitkä lista kaikesta mitä haluan seuraavaksi kokeilla!Limepopista saamillani raaka-aineilla ja Tee Itse Laadukasta Luonnonkosmetiikkaa -kirjan ohjeella valmistin ihanan tuoksuista jalkasuihketta väsyneille jaloille. Tämä suihke syntyi ainoastaan neljästä ainesosasta; taikapähkinävedestä sekä eteerisistä öljyistä (teepuu, eukalyptus ja laventeli). Taikapähkinävedellähän on ihoa viilentäviä ominaisuuksia. Tätä tuotetta kun suihkauttaa väsyneille jaloille, käy sohvalle pötköttämään ja nostaa jalat ylös, niin Avot! Plussana vielä mieltä hivelevä raikas tuoksu 💗 Tätä voi muuten myös suihkuttaa suoraan kenkiin raikastamaan niiden tuoksua.

Pssst.. Tämä on takuulla hittituote esimerkiksi ensi sunnuntaille jos jalat ovat väsähtäneet kaikesta uudenvuoden juhlinnasta ja tanssimisesta!
- Susanna

*Tuotteet saatu Limepopilta
**Sisältää affiliate-linkkejä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3